Fijnhoveniers

Het bezitten van een mooie tuin is een droom van velen. Met de fijnhoveniers van Braber kunnen deze dromen werkelijkheid worden en dit geheel naar uw wensen en budget.

Al ruim 60 jaar hebben wij ervaring in de aanleg en het onderhoud van de tuin met goed opgeleide fijnhoveniers voorzien van het juiste gereedschap voor iedere klus. 

 

U kunt ons inschakelen voor de aanleg van een mooi ingerichte tuin met daarin bijvoorbeeld uitbundige bloemenborders, strakke gazons, evenwichtige vijvers of sfeervolle bestrating. Ons moderne machinepark staat garant voor een snelle en efficiënte werkwijze.

 

Ook voor een vakkundig onderhoudsadvies, het bestrijden van ziekten en plagen of het uitvoeren van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Natuurlijk kunnen we er tijdens uw vakantie voor zorgdragen dat noodzakelijk snoeiwerk, het maaien van het gras of het weghalen van onkruid voor u wordt verzorgd.

 

Uiteraard kunt u terecht op ons tuincentrum Life and Garden te Renesse voor het uitzoeken van materialen of het opdoen van nieuwe ideeën.

 

Bent u geïnteresseerd of hebt u vragen?

Neem gerust contact met ons op.

 

Wij helpen u graag verder.

 

Met vriendelijke groet,

 

Gerard Knol

Adviseur fijnhovenierswerk

E: info@brabergroen.nl

Braber Groenvoorziening
Korte Moermondsweg 10
4325 LB Renesse

Naar contact